Ste na Facebooku? Nezabudnite nás sledovať!
starší pár sedí na gauči a číta noviny

Prečo je správne zjednať si poistenie pre seniorov a prarodičov

Saturday, 02 May 2020

Ak ste starí rodičia,určite si uvedomujete pravú hodnotu rodiny.
A pravdepodobne ste už premýšľali o spôsobe, ako ju zabezpečiť. Životné poistenie “Moji blízki Plus” vám môže pomôcť

Poistenie “Moji blízki plus”, sprostredkované firmou 4Life Direct, je určené všetkým vo veku 40 až 85 rokov. Pomáha finančne zabezpečiť vašich najbližších v situáciách, kedy sú vystavení nečakaným výdavkom. Či už sú to neuhradené liečebné náklady alebo usporiadanie poslednej rozlúčky. Nie je jednoduché o týchto veciach hovoriť. Ale pre mnohých je veľkou úľavou, ak môžu svojich blízkych pred podobnými náhlymi výdavkami zabezpečiť.

Ako vám môže poistka pomôcť postarať sa o svojich najbližších?

Zabezpečí vašich najbližších.

Sú niektorí členovia vašej rodiny na vás finančne závislí? Práve táto poistka im môže pomôcť s úhradou záväzkov, ktoré po sebe zanechali.

Je to spôsob, ako môžete dopredu zabezpečiť úhradu posledných výdavkov

Ľudia bývajú presvedčení, že ich úspory sú dostatočnou rezervou na pokrytie neskorších výdavkov na pohreb. Bohužiaľ to nebýva pravidlom. Poistka od 4Life Direct ponúka jednoduché a účinné zabezpečenia, ktoré zaistia, aby sa tieto náklady nestali bremenom pre vašich najbližších. Peniaze budú vyplatené tým, ktoré si sami určíte, do 24 hodín po dodaní požadovaných dokumentov.

Toto poistenie je jednoduché a cenovo dostupné

Ak ste vo veku od 40 do 85 rokov, schválenie Vašej poistky je zaručené. Nemusíte podstupovať žiadne zdravotné prehliadky alebo vyplňovať zdravotné dotazníky. Poistenie kryje smrť následkom nehody od začiatku platnosti poistky, prirodzené úmrtia potom po uplynutí dvoch rokov. Každý rodič chce ochrániť svoju rodinu pred finančnými ťažkosťami. Práve životné poistenie je jedným z riešení, ako zabezpečiť pokojnú budúcnosť.


A prečo to neurobiť už dnes? Zavolajte nám na 0800 601 450 a zistite viac informácií.

Informujte sa o možnosti poistenia ešte dnes!

0800 601 450

Pokračovaním v prehliadaní našej stránky súhlasíte s využitím Cookies. Viac informácií nájdete na stránke Zásady používania súborov Cookie.PRIJAŤ